Dasar privasi

Privasi anda
Halaman ini menerangkan dasar privasi yang meliputi penggunaan dan perlindungan maklumat yang diberikan oleh pelawat. Jika anda membuat transaksi atau menghantar e-mel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin dipindahkan kepada agensi kerajaan lain untuk membantu menyediakan perkhidmatan yang lebih cekap dan berkesan. Contohnya, semasa menyelesaikan aduan yang memerlukan maklum balas daripada agensi lain.

Maklumat yang dikumpul
Semasa anda melayari laman web ini, tiada maklumat peribadi dikumpul, kecuali maklumat yang dihantar oleh anda melalui e-mel. Laman web ini juga mengumpul maklumat tentang peranti anda, yang akan digunakan secara eksklusif untuk tujuan analisis.
Tontonan berterusan bermakna anda bersetuju dengan syarat yang dinyatakan di atas.

Apakah yang berlaku jika saya memaut ke tapak web lain?
Laman web ini mengandungi pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya digunakan untuk tapak ini. Perlu diingatkan bahawa tapak web yang dipautkan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza, dan pelawat dinasihatkan untuk menyemak dan memahami dasar privasi setiap tapak web yang dilawati.

Pindaan kepada dasar
Jika perubahan dibuat pada dasar privasi ini, ia akan dikemas kini pada halaman ini. Dengan melawat halaman ini dengan kerap, anda akan menerima kemas kini tentang maklumat yang dikumpul, cara ia digunakan dan, dalam keadaan tertentu, cara maklumat itu dikongsi dengan pihak ketiga.

+60 3 5924 1948
[email protected]
No.6, Jalan Cochrane, Seksyen 90, 55100 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia

2023  ⓒ  Nutrition Works

Dasar privasi